lv / en / ru

Rožu Krodziņš

Uzkodas

Muižas dārza velte - sarkanās bietes, pasniegtas ar saimieču gatavotu mīksto kazas sieru un pīniju riektiem, pārlieti ar melno upeņu mērci

 

€ 6.90

Brieža gaļas plānās šķēlītes, ar saldajiem sīpoliem, stipro - cieti nogatavināto sieru un trifeļu eļļas lāsēm

 

€ 13.50                

Garneļu, kivi, avokado...salāti, papildināti ar brūkleņogu mērci

 

€ 6.90

Svaigie gurķi ar čia sēklām, paipalu oliņām, pasniegti ar mazsālītu lasi, piparmētras - laima un rikotas siera krēmu

€ 6.90

 

Siltās uzkodas

Tāds pamatīgs latvieša ēdiens...brieža gaļas kofta, gatavots pēc Piena muižas pavāra noslēpuma receptes, pasniegts ar krāsnī ceptām kartupeļu daiviņām

 

€ 14.50

Kartupeļu pankūkas pildītas ar plucinātu jēra gaļu---ar pikantu ogu mērci

 

€ 7.90                  

Medoti un garšvielās gatavoti sakņaugi pasniegti ar ogu un Rīgas Melnā balzāma mērci

 

€ 9.90
Garšaugos izturēta un pagatavota tītara krūtiņa, pasniegta ar "zelta sviestā" gatavotiem zaļajiem sparģeļiem un persiku mērci € 13.50

 

Zupas 

Muižas dārza ražas - tomātu un čilli ugunszupa ar bazilika citrona krēmpiku                                

                                                                                                                                   

€ 3.60

Triju zivju buljonzupa, pasniegta ar paršaugu cepuma standziņu

 

€ 5.40        

Dzidrā dārzeņu buljonzupa ar brieža un jēra gaļas frikadelītēm

 

€ 5.40

                       

          

 

 

Gaļas ēdieni

Brieža gaļas steiks, pagatavots ar cidoniju - brūkleņogu mērci, pasniegts ar trifeļu sviesta ripiņu un kartupeļu biezputru

 

€ 23.90

Klasiskais liellopu gaļas steiks garšaugu mērcē ar pašgatavotu sviesta ripiņu, pasniegts - medū un Zelta sviestā gatavotiem sniega zernīšiem un ceptām sakņaugu šķēlēm

 

€ 21.90                  

Gardie pavasara jēra gaļas kumosi, izturēti piparmētras un rozmarīna garšvielās, pasniegti ar brūkleņogu - sarkanvīna mērci 

 

€ 18.90

 

Zivju ēdieni 

Kurzemē audzēts sams, tvaicēts zaļo garšvielu maisījumā un pasniegts ar saldo zirnīšu biezeni

 

€ 19.90

Kurzemē audzēta varavīksnes forele, tvaikota garšvielās, pasniegta saldā krējuma mērcē ar sviestā gatavotiem dārzeņiem                                                    

                                                                                                                             

€ 19.90                  

Kurzemē audzēta store, gatavota timiāna un pastianaka mērcē, pasniegta ar saldo kartupeļu biezeni

 

€ 19.90

 

 

Saldēdieni

Biķerītis labai omai - pašu gatavots olu liķieris... ar balto rumu...                             

                                                                                                                                   

€ 3.60

Dažāda un izsmalcināta - Pavlova gaisīgā kūciņa 

 

€ 4.50        

Muižas dārzā audzēto zemeņu, siltā zupa, pasniegta ar ledkrēma bumbu

 

€ 3.60

Pašu gatavots, kūstošais šokolādes "fondants", pasniegts ar vaniļas ledkrēma bumbu un muižas dārzā audzētu ogu mērci                      

          

€ 5.40

Piena muižas meistarstiķis - siera kūka

 

€ 5.40

Mūsmājās gatavotais PIEN MUIŽAS LEDKRĒMS - trīs gardas bumbas

 

€ 5.40

 

Ar lielu atbildību audzēts briedis un jērs...


Esam sarūpējuši Kurzemē audzētas zivis - store, forele, sams.


Visus ēdienus papildinam ar pašaudzētiem zaļumiem, garšaugiem un saknēm.


Rabarberi, avenes, zemenes, jāņogas... un klāt pieliktā saimnieču mīlestība, rūpība un mazais gardais noslēpums.... vēl arī biķeris labai omai

 

Sākot no 6 personām var izvēlēties no Kompleksās ēdienkartes 2017 

No septembra līdz maijam, darbojas katru nedēļu no ceturtdienas līdz svētdienai pl.12:00-23:00!

Arī vēlākus ciemiņus ar tukšiem vēderiem neatstāsim, kuri savu ciemošanos mums pieteikuši iepriekš. Savukārt, ja vēlaties, lai ēdiens Jūs sagaida jau pasniegts galdā,vai esat nolēmuši draugu pulkā pie mums ciemoties īpaši izvēlētā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums vēl ceļā esot: +371 26518660.

MUIŽAS DĀRZOS AUG UN ZIEMAI TIEK ĪPAŠI GATAVOTI: garšaugi un zaļumi, zemenes, avenes, ērkšķogas, upenes, āboli , ķirši, rabarberi, gurķi, tomāti, ķirbji, burkāni, kāposti, kartupeļi, kabači, u.c.