lv / en / ru

Rožu Krodziņš

Pusdienas ceļotāju, draugu un radu kompānijām - sākot no 6 personām (iepriekš pasūtot)

Brieža un jēra gaļas ugunszupa…

Piena muižas meistarstiķis – siera kūka

Pašcepta maizīte ar pašgatavotu sviestiņu

Garšaugu ūdens

 

 € 12.50
Gardā triju zivju buljonzupa
Sniega bumbas - peldošās salas ar vaniļas mērci
Pašcepta maizīte ar pašgatavotu sviestiņu
Garšaugu ūdens

 

  € 9.00    

Dzidrā dārzeņu buljonzupa ar brieža un jēra gaļas frikadelītēm

Ogu gaisīgais uzpūtenis ar pienu

Pašcepta maizīte ar pašgatavotu sviestiņu

Garšaugu ūdens

 

  € 9.00

Krāsnī cepts zandarts, pasniegts ar karamelizētiem dārzeņiem

Muižas dārzā audzēto zemeņu siltā zupa, pasniegta ar ledkrēma bumbu 

Garšaugu ūdens

 

 € 13.00
No vecāsmammas pūra lādes – sulīgas jēra un brieža, maltās gaļas kotletes,  pasniegti ar krāsnī ceptiem kartupeļiem
Pašu gatavots, kūstošais šokolādes "fondants", pasniegts ar vaniļas ledkrēma bumbu un muižas dārzā audzētu ogu mērci  
Garšaugu ūdens
 € 13.00

Uzkodas

Brieža gaļa, sagriezta mazos gabaliņos -tartars… paipalu oliņa … grauzdētas trifeļu sviesta kraukšķmaizītes

 

 € 14.20 

Brieža gaļas plānās šķēlītes, ar saldajiem sīpoliem, stipro-cieti nogatavināto sieru un trifeļu eļļas lāsēm

 

€ 9.90

Lasis sagriezts mazos gabaliņos – tartars… saldie sīpoli… paipalu oliņa…grauzdēta maizīte ar diļļu krempiku

€ 9.90

 

Siltās uzkodas

Pasta ar pašu kūpinātu lasi, saldā krējuma - jogurta mērci un rīvētu Parmas sieru

               

€ 7.70

Pasta ar Bolognese ar jēra un dambrieža gaļu

 

€ 7.70
Tītara filejas šķēles ar cidoniju – smiltsērkšķu mērci pasniegtas ar griķu nūdelēm

 

 € 9.90

Medū un garšvielās gatavoti sakņaugi pasniegti ar ogu un Rīgas Melnā balzāma mērci

 

 € 8.80

Kartupeļu pankūkas ar diļļu mērci

 

 € 7.00

Kartupeļu pankūkas pildītas ar plucinātu jēra gaļu…ar pikantu ogu mērci

 € 7.90


Zupas 

Brieža un jēra gaļas ugunszupa…

                                                                                                                                        

€ 8.80

Ķirbju krēmzupa ar ingvera – maskarpones siera piku un bazilikas pesto

 

 € 5.80 

Ar garšām piesātinātā triju zivju buljonzupa

 

 € 4.50 

Dzidrā dārzeņu buljonzupa ar brieža un jēra gaļas frikadelītēm


€ 3.60        

 

Gaļas ēdieni

Tāds pamatīgs latviešu ēdiens – sulīgas jēra un brieža, maltās gaļas kotletes, pa lauku modei gatavoti šmorkāposti,  pasniegti ar krāsnī ceptiem kartupeļiem

 

€ 13.90

Klasiskais liellopu gaļas steiks ar piparotu šokolādes mērci un pašgatavotu medus sviesta ripiņu, pasniegts ar burkānu biezeni, ceptām selerijsaknes un biešu šķēlēm

 

€ 24.90                  

Brieža gaļas steiks ar sarkanvīna mērci un pašgatavota trifeļu sviesta ripiņu, pasniegts ar pastinaka biezeni un ceptām ķirbja un biešu šķēlēm

 

€ 27.70

 

Zivju ēdieni 

Kurzemē audzēts sams,  tvaicēts zaļo garšvielu maisījumā un pasniegts ar saldo zirnīšu biezeni

 

€ 19.90

Kurzemē audzēta varavīksnes forele, tvaikota garšvielās,  pasniegta saldā krējuma mērcē ar sviestā gatavotiem dārzeņiem                                                                                                                                                               

€ 19.90                  

Lēni gatavota Kurzemē audzēta store, pasniegta ar saldo kartupeļu biezeni un karamelizētiem burkāniem

 

€ 19.90

 

 

Saldēdieni

Pašu gatavota saldējuma kūka kaņepju marcipāna apvalkā, pasniegta ar cukura sīrupā glazētām rožu lapiņām

                                                                                                                                                       

€ 4.50

Pašu gatavots, kūstošais šokolādes „fondants”, pasniegts ar smiltsērkšķu  ledkrēma bumbu un pašu gatavotu olu liķieri… baltais rums

            

€ 6.80

Dažādā un izsmalcinātā - Pavlovas gaisīgā kūka ar muižas dārzā audzētām un pagatavotām ogu mērci

 

€ 5.40

Siera kūka

 

€ 4.50

Muižas dārzā audzēto zemeņu siltā zupa ar baltvīnu, pasniegta ar ledkrēma bumbu un karamelizētām rudzu maizes pārslām

 

€ 6.30

Siltais rudens ābolu pīrāgs, pasniegts ar vaniļas mērci un ledkrēma bumbu

 € 5.4


Ar lielu rūpību un atbildību audzēts briedis un jērs...

... sakņaugi un garšaugi - muižas dārza veltes.


Esam sarūpējuši Kurzemē audzētas zivis - store, forele, sams.


Visus ēdienus papildinam ar pašaudzētiem zaļumiem, garšaugiem un saknēm.


Rabarberi, avenes, zemenes, jāņogas... un klāt pieliktā saimnieču mīlestība, rūpība un mazais gardais noslēpums.... vēl arī biķeris labai omai

 

Vakariņu piedāvājums 27.00 EUR/ personai

sākot no 6 personām (iepriekš pasūtot) - skatīt šeit

No septembra līdz maijam, darbojas katru nedēļas nogali no pl.12:00-23:00!

Arī vēlākus ciemiņus ar tukšiem vēderiem neatstāsim, kuri savu ciemošanos mums pieteikuši iepriekš. Savukārt, ja vēlaties, lai ēdiens Jūs sagaida jau pasniegts galdā,vai esat nolēmuši draugu pulkā pie mums ciemoties īpaši izvēlētā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums vēl ceļā esot: +371 26518660.

MUIŽAS DĀRZOS AUG UN ZIEMAI TIEK ĪPAŠI GATAVOTI: garšaugi un zaļumi, zemenes, avenes, ērkšķogas, upenes, āboli , ķirši, rabarberi, gurķi, tomāti, ķirbji, burkāni, kāposti, kartupeļi, kabači, u.c.