lv / en / ru

Rožu Krodziņš

Uzkodas

Krāsnī cepts La Baron brie siers ar ciedru riekstiem, zemenēm, tumšo ozolu lapu salātiem, papildināts ar citrusaugļu mērci

 

€8.40 

Plānās dambrieža gaļas šķēlītes - karpačo - pasniegtas ar rīvētu cieti nogatavināto sieru un kraukšķiem

 

€8.40

Jaunās ražas sarkano biešu-valriekstu tartars ar drupinātu kazas-aitas piena pikanto sieru, endīviju salātiem un melnplūmju mērci

 

€8.40

 

 

 

Vieglie siltie ēdieni

Kartupeļu pankūkas ar skābo krējumu un ogu mērci

 

€6.60

Kartupeļu pankūkas pildītas ar plucinātu brieža gaļu… ar pikantu ogu mērci

 

€8.40

Krēmīgā kokosriekstu pienā gatavotas pērļu grūbas ar saulē kaltētiem tomātiem, pasniegtas ar grilētiem šampinjoniem un melno trifeļu mērci

 

 €8.40
   

 


Zupas 

Briežgaļa... medījuma sildošā ugunszupa.. pasniegta ar kraukšķiem...

 

€8.40

Triju zivju gardais virums - store, forele, lasis - papildināts ar saldo krējumu un safrānu...

   

€8.40

                        

 

 

 

 

 

Gaļas ēdieni

No vecāsmātes pūra lādes - ceptas un zelta Gī sviestā sutinātas,maltas briežgaļas šķēles 
pa lauku modei gatavoti šmorkāposti, pasniegti ar krāsnī ceptiem kartupeļiem                

 

€ 12.00
Klasiskais liellopu gaļas steiks ar ķiršu-sarkanvīna mērci, pasniegts ar medū gatavotām jaunajām garšsaknēm

 

€ 22.80                  

Brieža gaļas steiks ar piparotu šokolādes mērci, un pašgatavotu trifeļu sviesta ripiņu, pasniegts ar gii zelta sviestā gatavotiem burkāniem, cukurzirnīšiem un pašu lasītām meža gailenēm

 

€ 25.50

 

Zivju ēdieni 

Kurzemē audzēta varavīksnes forele, gatavota krāsnī zaļo garšvielu sviesta maisījumā, pasniegta ar saldo zirnīšu biezeni un citronu sviestā gatavotiem jaunajiem dārzeņiem

vesela forele 400-450 gr


    € 25.50

 

 

 

 

 

Saldēdieni

Muižas saimnieču gatavots kūstošais šokolādes fondants, pasniegts ar mūsmājās darinātu olu liķieri un pašu gatovotu ledkrēma bumbu pēc izvēles

                                                                                                                                                       

€8.40

Pēc "Piena muižas" receptes tapis Creme Brulee, papildināts ar pašu gatavotu zemeņu ledkrēma bumbu

            

€8.40

Mūsmājās gatavotais PIENA MUIŽAS LEDKRĒMS – trīs gardas bumbas

 

€6.60

Pēc Piena  muižas receptes tapusi siera kūka - pasniegta ar sāļo karameļu mērci un ledkrēma bumbu


 €8.40

Pašu gatavota saldējuma kūka, kaņepju – marcipāna apvalkā, pasniegta ar saldi rūgtās šokolādes mērci

 

  €8.40

 

 

 

 

 

 


 

Ar lielu rūpību un atbildību audzēts briedis un jērs...

... sakņaugi un garšaugi - muižas dārza veltes.


Esam sarūpējuši Kurzemē audzētas zivis - store, forele, sams.


Visus ēdienus papildinam ar pašaudzētiem zaļumiem, garšaugiem un saknēm.


Rabarberi, avenes, zemenes, jāņogas... un klāt pieliktā saimnieču mīlestība, rūpība un mazais gardais noslēpums.... vēl arī biķeris labai omai

 

 


No maija līdz septembrim no pl.12:00-22:00! Vēlams iepriekš sazināties ar mums pa tel.26518660

Arī vēlākus ciemiņus ar tukšiem vēderiem neatstāsim, kuri savu ciemošanos mums pieteikuši iepriekš. Savukārt, ja vēlaties, lai ēdiens Jūs sagaida jau pasniegts galdā,vai esat nolēmuši draugu pulkā pie mums ciemoties īpaši izvēlētā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums vēl ceļā esot: +371 26518660.

MUIŽAS DĀRZOS AUG UN ZIEMAI TIEK ĪPAŠI GATAVOTI: garšaugi un zaļumi, zemenes, avenes, ērkšķogas, upenes, āboli , ķirši, rabarberi, gurķi, tomāti, ķirbji, burkāni, kāposti, kartupeļi, kabači, u.c.