lv / en / ru

Rožu Krodziņš

Rožu krodziņa klasika

Plānās brieža gaļas šķēlītes -KARPAČO - pasniegtas ar baldriņu salātiem, rīvētu cieti nogatavināto sieru, kraukšķi un pasniegtas ar melno trifeļu eļļas lāsītēm

 

 €12.68

Lēni, krāsnī gatavota kukurūzas cāļa pusīte, pasniegta ar kraukšķīgu polentas biezeni, sparģeļiem, zelta sviestā glazētiem burkāniem un cāļa cepešmērci

 

€29.78

Kurzemē audzēta varavīksnes forele, gatavota krāsnī – citronu un zaļo garšvielu maisījumā, pasniegta ar saldo zirnīšu – spinātu biezeni un kuskusa pērlēm

 

 €29.78

 

 

Uzkodas

Sarkano biešu, bumbieru un medū karamelizētu valriekstu tartars ar drupinātu kazas-aitas piena pikanto sieru, papildināts ar melnplūmju mērci

 

€8.58

Kartupeļu pankūkas pildītas ar plucinātu brieža gaļu… ar pikantu ogu mērci

 

€8.58
   

Zupas

Briežgaļa…medījuma sildošā ugunszupa… pasniegta ar kraukšķiem

 

€9.48

 Triju zivju gardais virums – forele, lasis – papildināts ar medū karamelizētu bumbieru, saldo krējumu un safrānu

 

 €9.48

 


 

 

 

 

 

Vieglie siltie ēdieni

Krāsnī cepts Le Baron brie siers, pasniegts ar ciedru riekstiem, zemenēm, tumšo lapu salātiem, papildināts ar citrusaugļu mērci

 

 €9.48

Krēmīgā, kokosriekstu, pienā gatavotas pērļu grūbas ar saulē kaltētiem tomātiem, pasniegtas ar šampinjoniem un melno trifeļu mērci

 

 €9.48

 

 

 

Siltie ēdieni

No vecāsmātes pūra lādes – BUCIŅŠ APMETNĪTĪ – muižas saimnieču gatavoti dambrieža un pavasara jēra gaļas kupāti, ietīti kūpināta bekona šķēlēs,  pasniegti ar kadiķogu mērci, krāsnī ceptām kartupeļu daiviņām un skābētiem šmorkāpostiem

 

 €16.68

Zelta sviestā gatavots – Baltijas dziļjūrā zvejots lasis, pasniegts ar saldo kartupeļu biezeni un cukurotām laima daiviņām

 

 €23.88

 

 


 

 

Saldie ēdieni

Muižas saimnieču gatavotā šokolādes lavas kūka, pasniegta ar pašu gatovotu olu liķieriun ledkrēma bumbu pēc izvēles 

 

 €8.58

Pēc "Piena muižas" receptes tapis Creme Brulee, papildināts ar pašu gatavotu ledkrēma bumbu

 

 €8.58

Biķerītis LABAI OMAI - pašu gatavots olu liķieris

 

 €8.58

 

 

Ar lielu rūpību un atbildību audzēts briedis un jērs...

... sakņaugi un garšaugi - muižas dārza veltes.

Visus ēdienus papildinam ar pašaudzētiem zaļumiem, garšaugiem un saknēm.


Rabarberi, avenes, zemenes, jāņogas... un klāt pieliktā saimnieču mīlestība, rūpība un mazais gardais noslēpums.... vēl arī biķeris labai omai

 

 


No maija līdz septembrim no pl.12:00-22:00! Vēlams iepriekš sazināties ar mums pa tel.26518660

Arī vēlākus ciemiņus ar tukšiem vēderiem neatstāsim, kuri savu ciemošanos mums pieteikuši iepriekš. Savukārt, ja vēlaties, lai ēdiens Jūs sagaida jau pasniegts galdā,vai esat nolēmuši draugu pulkā pie mums ciemoties īpaši izvēlētā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums vēl ceļā esot: +371 26518660.

MUIŽAS DĀRZOS AUG UN ZIEMAI TIEK ĪPAŠI GATAVOTI: garšaugi un zaļumi, zemenes, avenes, ērkšķogas, upenes, āboli , ķirši, rabarberi, gurķi, tomāti, ķirbji, burkāni, kāposti, kartupeļi, kabači, u.c.