lv / en / ru

Rožu Krodziņš

Rožu krodziņa klasika

 Brieža gaļas steiks ar piparotu šokolādes mērci, un pašgatavotu trifeļu sviesta ripiņu, pasniegts ar medū gatavotām rudens garšsaknēm


 €25.50

Kurzemē audzēts zandarts, gatavots krāsnī zaļo garšvielu sviesta maisījumā, pasniegts ar saldo zirnīšu biezeni

 

€22.08

 

 

 

 

 

Uzkodas

Plānās brieža gaļas šķēlītes -karpačo - pasniegtas ar rīvētu cieti nogatavināto sieru un kraukšķiem

 

€8.40

 Sarkano biešu un medū karamelizētu valriekstu tartars ar drupinātu kazas-aitas piena pikanto sieru un melnplūmju mērci


€8.40

 

 
   

 


Vieglie siltie ēdieni

Krāsnī cepts Le Baron brie siers ar ciedru riekstiem, lapu salātiem, papildināts ar citrusaugļu mērci.


€8.40

 Kartupeļu pankūkas pildītas ar plucinātu brieža gaļu… ar pikantu ogu mērci


€8.40

 Krēmīgā kokosriekstu pienā gatavotas pērļu grūbas ar saulē kaltētiem tomātiem, pasniegtas ar grilētiem šampinjoniem un melno trifeļu mērci


 €8.40

 

 

 

 

Zupas

Briežgaļa…medījuma sildošā ugunszupa… pasniegta ar kraukšķiem

 

  € 8.40

Muskatķirbja krēmzupa ar kokosriekstu pienu, pasniegta ar ingvera krēmpiku un grauzdētām kokosriekstu pārslām

 

 € 8.40

 

 

 

Gaļas ēdieni

Pa lauku modei, šmormērcē gatavoti dambrieža gaļas gabaliņi, pasniegti ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un ceptām ķirbju šķēlēm


    € 15.88

Tītara fileja ar siera mērci, pasniegta ar Zelta Gi sviestā gatavotām pērļu grūbām un bulguru

 

    € 15.88

 No vecāsmātes pūra lādes – ceptas un saldā krējumā sutinātas, maltas jēra un briežgaļas šķēles ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un šmorētiem skābiem kāpostiem


    € 12.00

 

Saldēdieni

Muižas saimnieču gatavotā šokolādes lavas kūka, pasniegta ar pašu gatovotu ledkrēma bumbu pēc izvēles

                                                                                                                                                       

€8.40

Pēc "Piena muižas" receptes tapis Creme Brulee, papildināts ar pašu gatavotu zemeņu ledkrēma bumbu

            

€8.40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ar lielu rūpību un atbildību audzēts briedis un jērs...

... sakņaugi un garšaugi - muižas dārza veltes.


Esam sarūpējuši Kurzemē audzētas zivis - store, forele, sams.


Visus ēdienus papildinam ar pašaudzētiem zaļumiem, garšaugiem un saknēm.


Rabarberi, avenes, zemenes, jāņogas... un klāt pieliktā saimnieču mīlestība, rūpība un mazais gardais noslēpums.... vēl arī biķeris labai omai

 

 


No maija līdz septembrim no pl.12:00-22:00! Vēlams iepriekš sazināties ar mums pa tel.26518660

Arī vēlākus ciemiņus ar tukšiem vēderiem neatstāsim, kuri savu ciemošanos mums pieteikuši iepriekš. Savukārt, ja vēlaties, lai ēdiens Jūs sagaida jau pasniegts galdā,vai esat nolēmuši draugu pulkā pie mums ciemoties īpaši izvēlētā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums vēl ceļā esot: +371 26518660.

MUIŽAS DĀRZOS AUG UN ZIEMAI TIEK ĪPAŠI GATAVOTI: garšaugi un zaļumi, zemenes, avenes, ērkšķogas, upenes, āboli , ķirši, rabarberi, gurķi, tomāti, ķirbji, burkāni, kāposti, kartupeļi, kabači, u.c.