lv / en / ru

Rožu Krodziņš

 ĒDIENKARTE

 

UZKODAS

Plānās brieža gaļas šķēlītes – KARPAČO – pasniegtas ar paipalu oliņu, rīvētu cieti nogatavināto sieru, kraukšķi ar

melno trifeļu eļļas lāsītēm                                   EUR 12.68                                                                                                                 

Olīvas, dažādie siera trijstūrīši, dambrieža aknu pastēte un garšaugu standziņām                                                             EUR 9.48

 

 

VIEGLIE SILTIE ĒDIENI

Krāsnī cepts Le Baron brie siers, pasniegts ar pistācijām un brūkleņu mērci                                                                                                           EUR 12.88

 

Krēmīgā kokosriekstu pienā gatavotas pērļu grūbas ar saulē kaltētiem tomātiem,

pasniegtas ar grilētiem šampinjoniem, Indijas riekstiem un melno trifeļu mērci                    

                                                                              EUR 14.58

 

 

ZUPAS

Briežgaļa … medījuma sildošā ugunszupa … pasniegta ar kukurūzas čipsiem                                                                   EUR 12.88

 

Zivju gardais virums – papildināts ar saldo krējumu, karamelizētām bumbiera šķēlēm un safrānu                                                                                        EUR 12.88

 

 

SILTIE ĒDIENI

No vecāsmātes pūra lādes – dambrieža un pavasara jēra maltās gaļas cepeša šķēles, sautētas Gī sviestā un saldā krējumā pasniegtas ar kadiķogu mērci,  šmorkāpostiem un krāsnī ceptām kartupeļu daiviņām                                                                                  EUR 17.58

 

Kurzemē audzēta varavīksnes forele, gatavota krāsnī – citronu un zaļo garšvielu maisījumā,

pasniegta ar saldo zirnīšu – spinātu biezeni       EUR 29.78

 

 

 

SALDĒDIENI

Muižas saimnieču gatavota lavas kūka, pasniegta ar mūsmājās darinātu olu liķieri un pašu gatavotu ledkrēma bumbu                                                    EUR 8.58

 

Pēc Piena muižas receptes tapis Creme Brulee, papildināts ar pašu gatavotu zemeņu ledkrēma bumbu                                                                               EUR 8.58

 

 

 

Ar lielu rūpību un atbildību audzēts briedis un jērs...

... sakņaugi un garšaugi - muižas dārza veltes.

Visus ēdienus papildinam ar pašaudzētiem zaļumiem, garšaugiem un saknēm.


Rabarberi, avenes, zemenes, jāņogas... un klāt pieliktā saimnieču mīlestība, rūpība un mazais gardais noslēpums.... vēl arī biķeris labai omai

 

 


No maija līdz septembrim no pl.12:00-22:00! Vēlams iepriekš sazināties ar mums pa tel.26518660

Arī vēlākus ciemiņus ar tukšiem vēderiem neatstāsim, kuri savu ciemošanos mums pieteikuši iepriekš. Savukārt, ja vēlaties, lai ēdiens Jūs sagaida jau pasniegts galdā,vai esat nolēmuši draugu pulkā pie mums ciemoties īpaši izvēlētā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums vēl ceļā esot: +371 26518660.

MUIŽAS DĀRZOS AUG UN ZIEMAI TIEK ĪPAŠI GATAVOTI: garšaugi un zaļumi, zemenes, avenes, ērkšķogas, upenes, āboli , ķirši, rabarberi, gurķi, tomāti, ķirbji, burkāni, kāposti, kartupeļi, kabači, u.c.